Wednesday, January 16, 2013

Nazi’s en Armenen


Armenen en aanhangers hebben met de meest dubieuze vervalsingen de Turken aan de nazi’s pogen te koppelen. Maar dit is als een aambeeld op ze neergedaald.

De belangrijkste fraude van de Armenen in dit mislukte gebeuren is de vervalste Hitler-citaat. Die is compleet ontmanteld als een ordinair bedrog van deze oplichters. Zelfs de door Armenen en hun handlangers gecontroleerde Wikipedia-pagina over de Armeense genoncide is deze vervalsing uit het artikel verwijderd.

Er is een andere, meer pijnlijke, feit boven water gekomen over de Armenen. Ze blijken met tienduizenden aan de zijde van nazi’s te hebben meegestreden. Het gaat in totaal om 35.000 Armenen. 

Armeense vrijwilligers in het Nazi-leger zweren trouw aan Hitler.

De nazi 812e bataljon met 20.000 Armenen is de belangrijkste bewijs van die Armeense collaboratie. Hun leider? Drastamat Kanayan, ook Generaal Dro genoemd, die vanaf WO1 in Oost-Anatolië de leiding had over Armeense eenheden tegen het Ottomaanse rijk. Kanayan/Dro kan terecht als de Oost-Anatolische Mladic beschouwd worden. In die streken hebben Armenen massale moordpartijen gepleegd op Turken en andere moslims. Armenen beschouwen hem als hun held. Hun nazi-held*.
* Geloof het of niet, Armenië heeft een onderscheiding naar deze nazi-collaborateur genoemd om mensen te decoreren met een medaille: 'Drastamat Kanayan Medal'. Moreel besef van goed en fout moet er ver te zoeken zijn, anders zouden ze niet aan een dergelijke travestie beginnen.

Het blijkt dus dat de Armenen met tienduizenden nazi-hielen hebben gelikt en aan hun zijde meegevochten.
Maar wat de Turken toen deden springt extra in het oog: meer dan 100.000 Joden hadden ze uit de klauwen van diezelfde nazi’s gered. Eén van de Turkse Schindlers (
Beşir Balcıoğlu) is nota bene door Armeense genocide-terroristen omgebracht.

Volgende week komt de rol van nazi-hielelikkende Armenen in Nederland aan bod. Tijdens de bezetting hebben ze namelijk ook in Nederland rondgehangen. 


- lees verder in deel II -

No comments: