Thursday, June 20, 2013

Moorden in naam van een Armeense genocide (Wenen 1984)


De lessen in haat die heden op universiteiten worden onderwezen, leidden in het verleden tot moordpartijen op vele onschuldigen.
Zoals in Wenen op 20 juni 1984. Armeense genocide-terroristen brachten toen de Turkse diplomaat Erdogan Özen om het leven.


Özen was hun tweede slachtoffer in deze stad, eerder hadden ze er hun moordlust afgekoeld op Hüseyin Tunaligil, de voormalige Turkse ambassadeur in Nederland.

Scène na de laffe bomaanslag door Armeense mensenhaters.
(bron: A Myth of Terror, Erich Feigl, pagina 135)


De Turkse diplomaat Özen was één van de laatste slachtoffers van Armeense genocide-terrorisme. Na tientallen moorden was tenslotte de bloeddorst van de Armeense moordenaars bijna gestild. 

De aanslag werd opgeëist door ARA*, JCAG in een nieuw jasje.
* ARA: Armenian Revolutionary Army (Armeens Revolutionair Leger).
JCAG: Justice Commandos of the Armenian Genocide (Rechtvaardigheid Commando's van de Armeense Genocide). Was een terreurbeweging speciaal opgericht om met moord en verderf de Armeense leugens erkend te krijgen. Heden brengen de Armenen achter deze moordenaarsclub tijdschriften uit zoals de Armenian Weekly waar Turkenhaters hun pennen ter beschikking stellen.

De Armeense moordenaars en hun handlangers lopen nog altijd vrij rond. Voor de Turkse justitie kan de arrestatie van Laszlo Csatary als inspiratiebron dienen. Deze misdadiger uit WO2 is op zijn 98e opgepakt en wordt nu berecht.

Monika en zoon Murad rouwend om de dood van hun dierbare.
(bron: A Myth of Terror, Erich Feigl, pagina134)




No comments: