Saturday, March 17, 2007

Zwitserland: een schurkenstaat

 
Zwitserland is een bekende van de Turken rondom de Armeense beschuldigingen. Alvorens in te gaan op de zaak, is het nuttig om te weten met wat voor een natie we te maken hebben.

Zwitsers hebben rijkdom verworven door joodse vluchtelingen van de Tweede Wereldoorlog te beroven en financieel uit te kleden. Aan miljarden hebben ze zo van deze mensen in nood binnengesleept.

Enkele jaren terug sloegen de joden terug. Met rechtszaken hebben ze Zwitserland gedwongen om de vele miljarden die ze van hun joodse slachtoffers hadden afgeperst terug te betalen. Dit land heeft ook nazi’s mogelijkheden geboden om geroofd bezit bij hun te stallen.

Ook laat Zwitserland toe dat haar medeschurken hun geroofde en gestolen miljarden bij haar te stallen.
Behalve bij nazi’s hebben we dit gezien met dictators uit bijvoorbeeld Afrika. Deze criminelen plukten hun natie leeg voor miljarden dollars, de Zwitsers boden ze volop gelegenheid om dit misdaadgeld bij ze te parkeren.

Geheimhouding gegarandeerd. Er werden geen vragen gesteld over herkomst van het geld, en ook kregen buitenstaanders geen antwoorden wanneer die navraag deden. Dit allemaal tegen een vriendenprijs natuurlijk. Hoeveel miljarden hebben de Zwitsers de afgelopen tientallen jaren wel niet op deze manier verdiend aan roofzuchtige dictators en andere misdadigers?

In ieder geval prijkt Zwitserland in de bovenste regionen wat betreft rijkste landen in de wereld. We zien dus hoe Zwitserland zich over de ruggen van zovele beroofde derde wereldlanden rijkdom heeft kunnen verwerven.

Ook hebben we nu een verklaring waarom Zwitserland geen lid is van de EU-club. Ondanks dat het midden in Europa ligt, omringd door allemaal landen van de Europese Unie.

Zwitserland weet dat ze bij een EU-lidmaatschap haar schurkenhandel moet stoppen. De EU neemt geen leden op met dergelijke praktijken. Verder zouden dan allerlei duistere transacties van Zwitserland op de straat komen te liggen.

Wat heeft voorgaande te maken met de Armeense nongenocide?



- lees verder in deel II -

No comments: