Monday, April 23, 2007

Kritiekvrij maken Tweede Kamer


Onder aanvoering van de christenfundamentalistische bondgenoot ChristenUnie kregen de Armeense FAON-stalinisten het voor elkaar dat in december 2004 de motie Rouvoet werd aangenomen. Hierin werd door het Nederlandse parlement een zogenaamde Armeense genocide erkend.

Kroon op het werk van deze knecht van de stalinisten was het indienen van een wetsvoorstel
* om ontkennen van genociden strafbaar te stellen (in juni 2006). Wie de Armeense “genocide” bekritiseert, diende volgens haar te rekenen op strafvervolging.
 *is hier na te lezen: http://www.24april.nl/wetsvoorstel_ontkenning.html

De ChristenUnie wilde daarmee alle critici van deze zogenaamde genocide monddood maken. Om het niet te laten opvallen hebben ze een truc gebruikt.
Onder de mom van dat het ontkennen van alle genociden strafbaar gesteld diende te worden, heeft ze ook de Armeense geenocide tussen echte genociden (zoals de Holocaust op de joden) gepropt. Anders valt hun streek op en worden ze beschuldigd van jihad voeren voor de Armenen.

De Tweede Kamer heeft een adviseur wanneer er een wetsvoorstel wordt ingediend. Dat is de Raad van State. Nadat die het bestudeerd heeft en het in orde is bevonden gaat het naar de Tweede Kamer. Dan wordt er over het wetsvoorstel gestemd. Als de Tweede Kamer het voorstel aanneemt kan het een wet worden.


Nu is het duidelijk waarom de stalinisten van FAON heibel maakten net voor de verkiezingen van de Tweede Kamer in november 2006. De Turks-Nederlandse kandidaten die niet achter de Armeense bewering stonden en kritiek erop leverden hebben ze met een mediacampagne zwart gemaakt. Hierna moesten hun partijen (CDA en PvdA) onder druk van de potentiële kiezers deze kandidaten uit de kandidatenlijst halen (zie ook in Armeense geNOVAcide).

Doel van deze stalinisten was om de Tweede Kamer kritiekvrij te krijgen. De FAON-fascisten willen tijdens die stemming over het wetsvoorstel van hun knecht in de Tweede Kamer zo min mogelijk herrieschoppers in de Kamer hebben. De ChristenUnie was immers druk bezig met het wetsvoorstel om de Armeense geenocide strafbaar te laten stellen. Die Tweede Kamer zou er na de verkiezingen over gaan stemmen. Dan kritische geluiden ongewenst.

Ze wilden in alle rust hun illegale* wet erdoor jagen.
*het Internationaal Strafhof om de hoek van Tweede Kamer is het enige orgaan die kan bepalen of er sprake is van genociden.

De onder hun druk van de kandidatenlijst gehaalde Turks-Nederlandse politici waren een potentiële bedreiging voor deze plannen. Dus de FAON wachtte op een geschikt moment om ze weg te werken. De Turks-Nederlandse politici Erdinc Sacan, Ayhan Tonca en Osman Elmaci zijn de slachtoffers van deze streken van de Armeense stalinistenlobby geworden.

In hun opzet zijn de stalinisten niet volledig geslaagd. Naast het feit dat er minstens één waakhond in de Tweede Kamer is gekozen (Fatma Kose), is ook de ondermocratisch gedrag waarmee FAON en hun lakeien zich hebben ingelaten naar boven komen gekomen.


(ter info: de Raad van State heeft dat wetsvoorstel afgeschoten, de truc van de stalinisten heeft niet gewerkt. In 2009 heeft de ChristenUnie het nogmaals het geprobeerd, werd ook afgeschoten)

No comments: