Wednesday, November 14, 2012

De slager van Kaukasus op bezoek bij de Franse president


In 1992 vielen Armenen Hocali binnen en vermoordden er ruim 600 Azeri burgers. De Armeense slagers spaarden daarbij weerloze vrouwen en kinderen niet.


Dat Armenië niet alleen economisch maar ook moreel in verval is bleek in 2008. De Armenen kozen toen Serzj Sarkisian als hun president. Hij was de legercommandant van de Armenen die in Hocali hun nazi-mentaliteit tentoonspreidden.

Voor deze misdaad is deze Mladic van Kaukasus nog altijd niet berecht. Integendeel, hij wordt door Europa behandeld als een staatsman met schone handen. Zoals door de Franse president Hollande die eergisteren deze slager met open armen ontving.

Hollande en Sarkisian. Hollande kijkt wat bedrukt. Zou hij zich bewust zijn 
geweest dat hij zo bloed aan zijn handen kreeg?

De slager van Kaukasus wil dat Turkije het Franse voorbeeld volgt (vanwege de Armeense genocide-leugens).

Zich moreel superieur wanend riep Serzj Sarkisian dat Turkije een voorbeeld kon nemen aan de Fransen. Die hadden hun spijt betuigd voor hun aandeel in de Jodenvervolging in de Tweede Wereldoorlog. Destijds waren de Fransen druk doende geweest om de joden aan de Nazi’s uit te leveren*.
* Vergelijk dit met de Turken: Turkse diplomaten hielden in diezelfde Frankrijk duizenden joden uit de handen van de nazi’s. Eén van deze Turkse Schindlers werd nota bene door Armeense genocide-terroristen omgebracht...

Het is juist Serzj Sarkisian die spijt zou moeten betuigen, niet alleen vanwege Hocali, maar ook vanwege de tienduizenden Armenen die aan zijde van de nazi’s hebben meegevochten*.
* Deze Armeense nazisoldaten hebben ook in Nederland rondgehangen 

En daarna zou Hollande hem direct naar Den Haag moeten sturen om zich te verantwoorden voor zijn aandeel in Hocali. Daar kan hij tevens de oorlogsmisdadigers Mladic en Karadzic vergezellen.
 

No comments: