Wednesday, February 6, 2013

Nazi’s en Armenen (IV)



(vervolg van deel III)

In de vorige artikelen besprak ik wat de Armenen en Turken in WO2 zoal deden. Terwijl de ene nazi-hielen zat te likken, was de andere joden uit nazi-klauwen aan het redden. 

Dat juist heden er joden zijn die Armenen helpen in het verspreiden van hun verhalen komt dan bizar over. Daarom zal ik erop ingaan. Het gaat me nu om enkele joodse instellingen die als nuttige idioten voor Armenen figureren en zich eeuwig voor schut zetten. 

Eerder besprak ik de rol van de joodse organisatie CIDI. Zij wilden de Armeense genocidemaffia een handje wilde helpen met het invoeren van een stalin-wet. Ze hadden destijds totaal niet in de gaten met wie ze in zee waren gegaan*. Ik had ook de gigantische afgang van de Holocaust Memorial Museum (Washington) besproken**.

Onder invloed van de Armeense G-maffia heeft dat museum de vervalste Hitler-citaat opgenomen in hun gebouw. Het is nu algemeen bekend dat we met een vervalsing te maken hebben waarmee Armenen en hun slaven de boel flesten. Het staat er nog steeds overigens:
De Holocaust Memorial Museum die met de vervalste Hitler-citaat rondleurt. 
Weg geloofwaardigheid. (via http://digitalassets.ushmm.org/photoarchives/detail.aspx?id=1092830,  
ushmm.org is hun site)

Hoe geloofwaardig is een museum dat een vervalste plaquette als echt zit te slijten? Je ziet dus dat hersenloos nahollen Armeense leugens je geloofwaardigheid ondergraaft. Het is funest.
Dit is het risico nu eenmaal die men loopt wanneer men zich inlaat met de Armeense verhalen (men struikelt er van ene op de andere leugen, bedrog en vervalsing).

Een andere organisatie die de Armeense verhalen hersenloos na zit te hollen is de Anne Frank Stichting. Ze blijken de Armeense nongenocide te omarmen:
Armeense genocide 
De massale moord op de Armenen in het oosten van Turkije tijdens de Eerste Wereldoorlog (1914 – 1918) wordt door historici algemeen gezien als de eerste moderne systematische genocide. Er zijn in de nadagen van het Ottomaanse rijk ongeveer 1,5 miljoen Armeense slachtoffers gevallen. Tot op de dag van vandaag accepteert de Turkse overheid niet het feit dat de Ottomaanse autoriteiten het doel hadden om door deportatie en verdrijving het Armeense volk uit te moorden. Ontkenning van de Armeense genocide is in de huidige Turkse republiek een officieel overheidsstandpunt.

Mogelijk zien we hier de invloed van politiek terug*. Via Google heb ik geprobeerd die pagina op datum terug te vinden. Het lijkt ergens in 2010 geplaatst te zijn.
De relatie tussen Israel en Turkije heeft sinds enkele jaren een knauw gekregen. Waarschijnlijk wil men er zo bij deze stichting een kritische houding tegen Turkije uitdragen. Dat kan ook verklaren waarom de rol van Turkije bij de redding van joden in WO2 er niet meer gemeld wordt (zie citaat aan slot in deel II).
* Het Israëlische parlement heeft als vergelding tegen Turkije ook zitten te spelen met een Armeense genocide-resolutie, maar ervan afgezien. Dat lijkt een brug te ver. 

Waarom verkondigen ze bij de Anne Frank Stichting deze Armeense leugens? Zie dus wat de Holocaust Memorial Museum nu overkomt. En een belangrijkere vraag aan ze:

Heeft deze stichting erbij stilgestaan dat Anne Frank niet vergast zou zijn geweest als ze een Turks paspoort had gehad? 

Als het antwoord JA is (‘Turkse pas haar redding’), doe dan wat er gedaan moet worden.
 

No comments: