Thursday, August 8, 2013

Europa: safe haven voor anti-Turkse terroristen (III) - Duitsland en de Dönermoorden



Voor Duitsland blijkt steun aan de PKK niet genoeg. Zelfs terreurorganisaties van eigen bodem worden ingezet om Turken de doden.

Daar was een neonazi-terreurgroepering (NSU) actief die Turks-Duitse bewoners vermoordde. Het werd in het geheim door de Duitse staat ondersteund.


Toen dit naar buiten dreigde te komen, werden twee van de drie leiders vermoord* en dit als zelfmoord aan de man gebracht**.
* Diegene die ze niet vermoordden (Beate Zschäpe) was waarschijnlijk een mol in die organisatie. Ik schat dat zij de andere twee heeft vermoord in opdracht van de Duitse inlichtingendienst.
** Vergelijk de dubbele gelijktijdige ‘zelfmoord’ van de RAF-leiders Baader en Ensslin in hun cel.

De Duitse staat ging nog een stapje verder om hun vuile handen in de moord op Turken te verdoezelen: documenten die hun aandeel zouden onthullen werden vernietigd.

Duitsland laat dus niet alleen Turken ombrengen in Turkije door de terroristen zoals die van de PKK te ondersteunen, maar ook Turken op Duits bodem.

Het is deze Duitsland die nu op Turks grond Patriot-raketten heeft gestationeerd om Turkije ‘te beschermen’ tegen dreigingen vanuit Syrië. Dit omdat het een militaire bondgenoot (NAVO) moet voorstellen.
Als je bedenkt dat de door de Duitsers gesteunde PKK duizenden Turkse soldaten heeft gedood, dan kan Turkije beter zich eerst op het achterhoofd krabben of een dergelijke bondgenoot wel waarde heeft.

No comments: