Saturday, August 22, 2015

Amerika: Op zoek naar mededaders. Hiroshima


Toen Japan in Zuidoost Azië militaire veroveringen deed, pleegde het gruwelijke misdaden. In de Tweede Wereldoorlog kreeg het te maken met de Verenigde Staten van Amerika.

Japan had moeten weten dat ze toen in barbaarsheid zijn meerdere zou tegenkomen. Het enige wat ze had moeten doen was de geschiedenis van de kolonisatie van Noord-Amerika bestuderen.

Tenslotte op 6 augustus 1945 zouden ze met één van de wreedste misdaden ooit begaan kennismaken. Het gooien van de atoombom op een dichtbevolkte burgerstad.
In één flits werden 80.000 mensen, merendeels vrouwen, kinderen en bejaarden, tot as verpulverd. Terwijl je nu met je ogen knippert, verdwenen al die onschuldigen. Gewist van de historie.

De bloeddorst van de Amerikanen was erna nog altijd niet gestild. Drie dagen erna deden ze het nog een keer over. Nagasaki was aan de beurt.

De reden dat ik Amerika in de spotlights zet is hun jaarlijkse ritueel om Turkije op hun podium te slepen met de Armeense leugens. Het podium waar andere grote criminelen zoals België of Duitsland vertoeven.
Deze landen hebben zware misdaden, inclusief genociden gepleegd. Ze zoeken onschuldigen zoals de Turken om zich niet éénzaam te voelen op dat podium van grote misdadigers.




- deel II -

No comments: