Wednesday, September 18, 2013

Wat er achter de Armeense nongenocide schuilgaat (II)


(vervolg van deel I)

In de Armeense genocide-propaganda komen we continue de haat tegen de Turken tegen.

Eerder zagen we dat kwaadaardige element terug bij lieden die zich als wetenschappers voordoen zoals:
Ugur Ümit Üngör, de pro-Armeense fanaticus die op de Universiteit van Utrecht rondhangt. (Daar blijkt overigens nog een Turkenhater rond te hangen: Bas Nugteren. Het is dus niet verbazingwekkend dat die universiteit een instituut van ze heeft genoemd naar een nazi-colloborateur: het Debye-instituut)

 • Johannes Houwink ten Cate, een ‘professor’ aan de Universiteit van Amsterdam (zie voor details in Nederlandse professor: ‘de Turken en hun ellenlange zondenregister).

Dit zijn dan slechts lieden die op heterdaad betrapt zijn, maar als je in de koppen van vele (pro-)Armeense ‘geleerden’ zou kijken, dan zou je je kapot schrikken van hoe ze over de medemens dachten. Het zou dan net lijken of je in de koppen van nazi’s keek.

Die haat tegen Turken onder Armeense sympathisanten is niet iets van alleen de moderne tijd. Ook supporters van Armenen uit het verleden waren mensenhaters. Eerder kwamen Britse politici aan bod die met diepe haat en afkeer over de Turken spraken. Zoals James Bryce, William Gladstone en Lloyd George. (de twee laatste waren premier van Groot-Brittannië geweest...)

Bij diverse bekende Amerikaanse supporters uit het verleden zien we die haat eveneens terug. Zoals de Amerikaanse ambassadeur Henry Morgenthau. Deze aartsbedrieger wordt in de (pro-)Armeense literatuur hoog aangeslagen.

Morgenthau omschreef de Turken als primitief, pervers, niet menselijk en dat ze ‘parasieten’ zouden zijn. En de Armenen sleet hij als superieur en toonbeeld van beschaving, enzovoorts. 
Dat het hoofd van deze figuur van binnen verrot was, kwamen we ook tegen in WO2 toen hij Amerikaanse minister van Financiën was. In 1944 (de Amerikanen waren tegen de Duitsers aan de winnende hand) stelde hij president Roosevelt een plan voor om na de oorlog de Duitsers compleet kapot te maken. Zijn plan omvatte zoveel controversiële en inhumane elementen dat velen zich tegen deze zieke gast keerden (Doe googlen op Morgenthau Plan).

De Amerikaanse consul George Horton deed ook niet onder aan Morgenthau in zijn haat tegen de Turken. Deze plunderaar van Anatolische cultuurschatten* publiceerde een boek genaamd ‘The Blight of Asia’. Zoals de titel al aangeeft krijgen we meteen een blik in zijn nazi-kop (‘De pest van Azië’: pest slaat op Turken).
* Zie artikel ‘The looting of Sardis’ (‘De plundering van Sardis’) op internet waarin gesproken wordt over wagonladingen aan culturele schatten uit Anatolië die deze dief aan Amerikaanse musea afleverde.

Ook de Armeense genocide-terrorisme waarbij tientallen onschuldigen omgebracht werden, is doordrenkt met haat tegen de medemens. Die Armeense jongeren die in die jaren dood en verderf zaaiden, zouden niet tot hun misdaden zijn overgegaan als anderen ze vanaf hun kindertijd geen jarenlange haat tegen Turken hadden bijgebracht.

Heden zien we deze zieke nazi-mentaliteit nog altijd onder de Armenen terug, zoals op fora waar ze de medemens voor ‘beesten’ uitmaken (deze nazi-mentaliteit laat dus vermoorden onschuldige slachtoffers toe).
Voorbeeld van wat jarenlange haatpropaganda aanricht (uit een Armeens forum, met topic-titel ‘An Outrageous Denial Of Armenian Genocide’). 

Stuk in blauw vertaald (globaal):
‘... deze bloedzuigende, parasitaire, waardeloze, maar zich hoog aanslaande  inhumane , ongeciviliseerde virus, bekend onder het smerige vierletterwoord Turk.‘

Zelfs in deze weblog kun je kennis maken met de zieke koppen van deze mensenhaters.(Een gebrainwashte Armeen omschrijft in zijn commentaar de Turken als beesten. Een gedachtegoed zoals bij de nazi’s die de joden als onmensen en dieren zagen en daarom dachten straffeloos te kunnen ombrengen).

Haat is dus de drijvende kracht onder Armenen en hun supporters.
 
(deel III)

No comments: