Thursday, October 15, 2015

Europees Hof: Armeense versie van 1915 niet de ware


In 2007 werd de Turkse politicus Doğu Perinçek door de Armenen-lovers van Zwitserland juridisch veroordeeld. Hij weigerde de Armeense versie van de historie als de ware te erkennen. Tot aan het Europees Hof vocht hij de Zwitserse uitspraak aan.

Op 17 december 2013 werd Perinçek in het gelijk gesteld. Maar Zwitserland, aangespoord door Armenen en hun handlangers*, ging in beroep. De golddigster Amal Clooney zag haar kans en liet zich inhuren om ze te helpen.
* Zelfs Turken uit Turkije riepen ertoe op. Zoals de Vereniging voor "Mensenrechten" (HRA), zie dit artikel in de Armenian Weekly.
 
George Clooney’s fake-bruid de centen binnen, Armenen weer met een kater achtergelaten.


Tevergeefs allemaal.

De ECHR heeft nu met een grote meerderheid van stemmen dat beroep van Zwitserland en de andere heksenverbranders ongegrond verklaard. Enkele belangrijke punten uit de uitspraak zijn:
 • Het Hof zegt in feite dat de Armeense versie van 1915 niet de ware is. Er mag discussie over gevoerd worden omdat het niet bewezen is. Je mag dus je mening over geven. Dat verbieden is ondemocratisch* en daarom is Zwitserland en co op de vingers getikt. 
* Wat bijvoorbeeld de Vrije Universiteit in april geflikt heeft was iets wat je in een dictatuur tegenkomt en dus fout. Ik roep de studentenvereniging Anatolia op om die stalinisten uit te roken door volgend jaar professor McCarthy weer uit te nodigen en bij afwijzing het bestuur voor het gerecht te slepen. Gebruik deze uitspraak van het Europees Hof.

(De G-maffia heeft geprobeerd de Armeense leugens er als een wetenschappelijk bewezen feit te slijten en er daarom geen discussie over zou mogen zijn. Het Hof geloofde er geen snars van. Begrijpelijk, zie wat je hier op de weblog zoal tegenkomt aan leugens en fraude van deze flessentrekkers).

• Artikel 10 van het Europees Verdrag van de Rechten van de Mens werd door Zwitserland geschonden. Die gaat over vrijheid van meningsuiting.

• De Zwitserse wet had een internationale uitspraak als basis dienen te hebben. Het Hof doelde op een vonnis van een internationaal tribunaal zoals in het geval van de Srebrenica-genocide.


De uitspraak van het Hof is definitief. Europese landen die wetten hebben waarin kritiek op de Armeense leugens juridisch vervolgd wordt, moeten nu inbinden. Turken en andere critici dienen ze voortaan met rust te laten.

Behalve Zwitserland is dat Frankrijk. Die dient zijn stalin-wetten in de prullenbak te kieperen. Net als Zuid-Cyprus. Grieks-Cyprioten hadden namelijk recent een wet hierover aangenomen. Ook deze losers zullen dienen in te binden.
(Nederland hoeft het niet te doen, de pogingen van de stalinisten van ChristenUnie waren immers mislukt)


Het is 2015. Dit had het topjaar van deze maffia moeten zijn, maar ze falen keer op keer. Ze hadden dus hun hebzucht moeten bedwingen.

Voor de Turken en andere critici breekt nu een periode aan om korte metten te maken met deze maffia.

Hun belangrijkste taak voor de komende jaren is het uitroken van universiteiten (en "wetenschappelijke" centra zoals het NIOD) die deze fraude en bedrog legitimeren. Diverse (westerse) universiteiten verkondigen onder de mom van wetenschap de verminkte historie van 1915 als het ware. Die moet men nu aanpakken.

Zoals ik steeds schreef: het is een aflopende zaak van de Armenen en hun handlangers. De richting waarin ze gaan is neerwaarts, richting ondergang. In kritische omgevingen houden hun leugens niet stand. Dat is met deze uitspraak van het Europees Hof weer getoond.




No comments: