Sunday, April 19, 2015

Bloedbroeders. Met ArmenianTitanic op de hielen - Verslag deel 4 [part 2]





19:35
(Sinan:) Langs Erzincan zouden 3 maanden lang vele konvooien zijn gepasseerd. Het was een vallei waardoor ze langskwamen.

20:19
Sinan schildert een overgrootvader van hem af als een gewelddadige man. Hij insinueert dingen met zijn voorouder met de vraag 'Hoe kwam hij aan al dat Armeens land?'.

20:32
Hij gaat verder met het lasteren van zijn voorouder voor de Hollandse kijker met dat misschien lokale mensen verhalen over hem kenden en 'wat hij in 1915 heeft uitgespookt'.
(20.49:) Die overgrootvader stond ook bekend als Kucuk Aga. Sinan probeert twee lokale bejaarden met sturende vragen informatie te ontfutselen. ('Hoe is hij aan dat land gekomen? Heeft hij het gekocht?')

21:42
Armenen moesten dus na hun collaboratie grotendeel allemaal het land verlaten. De vrijgekomen grond en bezit namen Koerden en Turken over.
(Dit is niks bijzonders: zie in wiens handen de verloren grond en bezit van de Sudeten-Duitsers na hun gejudas in WO2 kwam)

21:58
Sinan polst de twee bejaarden over of de Armenen iets is aangedaan. Eén vertelt de knecht van Armenen dat zij ook hebben huisgehouden onder moslims, maar dat daar niemand over heeft.
Ze reppen over door Armenen ontvoerde moslims.

23:37
De pro-Armeense Staub weer aan het woord.

Je ziet dus alleen (pro-)Armeense ‘geleerden’ opdraven in de docu om de Armeense versie aan de man te brengen.

(23:54) Staub over Armenen die 'de woestijn in werden gedreven'. Over die 'woestijn' had ik het gehad in verslag deel 3 (op 39.32). 
(24.01:) Er zouden gevangenen ingezet zijn die speciaal op Armenen zouden zijn losgelaten om ze te doden.

Er zijn minstens half miljoen Armeense relocees in de relocatiekampen aangekomen. Dat wil zeggen dat dit verhaal over gevangenen om te moorden onder de Armenen verzonnen is. (zie ook straks op 35:00)

Daarnaast zijn er dus tijdens WO1 mensen die misdaden op Armenen pleegden vervolgd door de Ottomaanse justitie
Dus van de ene kant zitten de Turken moordcommando’s van gevangenen op de Armenen los te laten, van de andere kant bestraffen ze ook nog eens zulke daders.

Logisch?

Ja, in dit fantasie-universum van deze pseudo-geleerden.

Dit zijn simpele logische conclusies. Als men universitair opgeleid is, zoals deze Staub zou moeten zijn, dan moet je zulke logica kunnen beheersen. Anders heb je niks te zoeken op de universitaire wereld. 

24:16
Erna mag de Armeense fake-prof Kevorkian zijn collega aanvullen met dat er alleen paramilitairen werden ingezet in plaats van soldaten. Anders zou je een gedemoraliseerd leger krijgen beweert hij. (24.37:) Daarom zou het Ottomaanse bewind de Speciale Organisatie voor hebben ingezet.

Op 28:18 heeft hij hier over de Teşkilât-ı Mahsusa. Weet deze Armeense universitaire idioot wat die eenheid wel was? Dat waren de Ottomaanse elitetroepen. De Ottomaanse Special Forces. De Ottomaanse Seals.
Wat een leger in een oorlog met zulke speciale eenheden doet heb ik uiteengezet in het artikel ‘Het verschil tussen militaire logica en fantasie’. 

24:44
Erna krijgt de voormalige terrorist Taner Akçam weer het woord om deze verzonnen claim te onderbouwen.
Hij beweert dat de Speciale Organisatie een paramilitaire organisatie was bestaande uit drie bevolkingsgroepen:
- Koerden
- Verdreven moslims uit de Balkan en Kaukasus. (De oplichter heeft het over “immigranten” )
- Gevangenen

De Ottomaanse Seals worden dus in deze verhalen door deze fantasten als een zooitje ongeregeld aan de man gebracht om hun fantasie-genocide te laten uitvoeren.

Deze mensen moeten universitair opgeleid zijn. Ongelooflijk. Hoe zijn ze aan hun diploma’s gekomen? Wie heeft ze die verstrekt?

25:15
Akçam beweert dat in telegrammen gevraagd werd om jonge kerels tussen 20-40 jaar en dat de Ottomaanse staat speciaal zocht naar mensen die wraak wilden nemen ....
[Op de Armenen die weggevoerd werden, om ze erna te vervolgen... Alleen in dit krankzinnige universum van deze leeghoofden kan dat]

25:31
Ara: Gebied Erzincan zou een proeftuin zijn geweest. Proeftuin voor de Armeense nongenocide.
Daar zou een systeem bedacht zijn door de Turken om zoveel mogelijk Armenen te kunnen vernietigen.
Welke bewijs heeft hij daarvoor? Hij zit toch niet uit het sprookjesboek van zijn mede-Armeen Kevorkian te putten?
Ik herhaal nogmaals:

TIJDENS de Eerste Wereldoorlog werd door de Ottomaanse justitie de vervolging van meer dan 1.000 verdachten ingesteld omdat ze misdaden tegen de Armenen hadden gepleegd.

Dan praten over een 'proeftuin voor genocide' is je reinste laster. Ik verwijt deze Armeense kerel niks. Het zijn de pseudo-professoren zoals Kevorkian, Akçam en anderen die hem deze onzin wijs maken.

En de NPO/VARA faciliteert deze valse aantijgingen tegen de Turken. Turken zouden NPO-VARA voor de rechter moeten slepen voor haatzaaien met fraude en bedrog.

25:50
De Armeen Ara vertelt een verhaal over hoe de Armenen zouden zijn afgeslacht. Buiten Erzincan zou de Speciale Organisatie een hinderlaag opgezet hebben, waarna om de paar uur een groep van een paar duizend Armenen zou zijn gezonden om erna aangevallen en vermoord te worden. Dit zou dan dag in dag uit hebben plaatsgehad.

De Speciale Organisatie (Teşkilât-ı Mahsusa) was dus met andere nijpendere dingen bezig dan zich bezighouden met deze fantasieverhalen. En zie mijn eerdere opmerking hiervoor over vervolging daders door de Ottomaanse justitie.

26:13
De ex-terrorist Akçam krijgt het woord weer. Hij schermt met rechtbankverslagen.

Daar heb je die weer. Dat waren dus van de travestie van recht-processen. Stalinprocessen zeg maar.
Wat deze charlatans nu doen is verslagen van processen zoals Stalin in de jaren ’30 had laten voeren om tegenstanders te elimineren, als bewijs gebruiken voor hun aantijgingen.

In welke wetenschappelijk gebied zouden zulke verslagen als bewijs geaccepteerd worden door geleerden voor bijvoorbeeld de schuld van een tegenstander van Stalin?

Geen één wetenschapper zou ze accepteren. Alleen in het geval van de Armenen wordt een uitzondering gemaakt en de wetenschap verkracht door pseudo-geleerden zoals Taner Akçam, Kevorkian en andere flessentrekkers.


26:48
Akçam beweert dat Talaat Pasja telegrammen voor moorden zou hebben gezonden.  Nou, laat ze dan zien, dan hebben we de ultieme bewijzen voor deze nongenocide. 

27:05
Ara: 'We volgen de route van een hinderlaag'. Waarschijnlijk zit hij weer te putten uit het sprookjesboek van Kevorkian.

27:20
Ze gaan in op Tehlirian. Het lid van Armeense doodseskader Nemesis. De moordenaar van Talaat Pasja.

Tijdens de rechtszaak beweerde Tehlirian in zo’n konvooi te hebben gezeten en hij zou getuige zijn geweest van de verkrachting van zijn zus en dat zijn moeder met een sabel zou zijn doodgestoken. Zijn broertje zou met een bijl doodgeslagen zijn. Hij kreeg ook en klap, maar overleefde het. Na uren kwam hij bij liggend onder het lijk van zijn broertje. Een boerin zou hem in huis hebben gehaald en Tehlirian zou om wraak hebben gezworen.


Let dus op:
Dit zijn de woorden van een moordenaar die namens een doodseskader een moord pleegde op een ongewapende persoon. Dat hij zijn misdaad met zulke leugens probeerde goed te praten is niet uitgesloten. Dat kun je nalopen door zijn getuigenis na te lopen. Ik kom eventueel er nog op terug, maar wil alvast een voorproef geven:

Zijn broertje werd eerst doodgeslagen, erna kreeg hij ook een klap met de bijl maar de Armeen Ara vertelt ons dat Tehlirian ONDER het lijk van zijn broertje lag toen hij wakker werd.
(doe de scene voor je afspelen om het bedrog van deze Armeense moordenaar te doorzien)

Vanuit zulke logische deductie kun je veel bedrog in zulke verhalen halen. Ara en andere idioten, inclusief die op westerse universiteiten rondlopen, hebben dat niet in de gaten omdat ze daarvoor kritisch denkvermogen ontberen.

En kijk naar deze kop:
Zie je een getraumatiseerde figuur? Nee, dit is het gezicht van een kille, berekenende figuur.



28:08
De meeste konvooien zouden verder in de Erzincan vallei zijn gevoerd. We zien in beeld de Kemah-vallei waar zulke misdaden zouden zijn gepleegd. Daar stroomt de Eufraat door, de grootste rivier van Anatolië en het Midden-Oosten.
(28:17) Volgens Kevorkian liepen ze in een fuik waar de Speciale Organisatie* ze opwachtte om de konvooien uit te moorden.
* Die eenheid besprak ik op 24:16.

Met messen werden de Armeense relocees afgeslacht, na keel doorsnijden werden ze in de rivier gegooid aldus de auteur van sprookjesboeken.
Andere methodes van afslachten waren ze aan handen binden, aan elkaar vastmaken van 4-5 of 10 Armenen en dan rivier in gooien.
Waarom zo ingewikkeld doen met kelen doorsnijden of aan elkaar vastbinden? Je kan ze toch ook gewoon naar beneden duwen?


(28.50:) Anders pleegden Armeense vrouwen met hun kinderen zelfmoord door de rivier in te springen. Zulke voorvallen geloof ik wel. 

De Armeense flessentrekker Kevorkian schat dat zo 130-140.000 Armenen aan hun einde kwamen.

Deze kerel heeft een betrouwbaarheid van nul gezien al die frauduleuze verhalen die hij tot nu toe heeft zitten op te dissen. Dit cijfer geloof ik daarom niet. Dat naast de vervolging die de Ottomaanse justitie tegen daders van zulke misdaden op Armenen inzette.

29:04
De twee toneelspelers Ara en Sinan gaan naar zo’n kloof om bovenstaande verhalen te dramatiseren.
Ara over dat er duizenden mensen over de kling gejaagd moeten zijn geweest. Zijn Koerdische buddy doet een schepje bovenop door te schatten hoe diep de kloof wel niet moet zijn.

29:55
Uit het sprookjesboek van de Armeen Kevorkian puttend vertelt Ara:
Dieper in de kloven zijn ware slachthuizen opgericht waar 25.000 mensen in één dag zijn uitgeroeid.

Fantasie van deze idioten is op hol geslagen.  Zoveel joden lukte het de gesofisticeerde Duitse nazi’s niet eens te doden. 

We hebben eerder over deze fantast Kevorkian gehad (zie verslag deel 3 op 33:01). Je moet bij alles wat deze oplichter verkondigd daarom vraagtekens plaatsen. Kevorkian is niet in staat om feit en fictie uit elkaar te houden.
Dit allemaal los van het feit dat de Ottomaanse justitie misdaden tegen Armenen had vervolgd. En zijn claim dat de Ottomaanse elitetroepen voor deze misdaden zouden zijn ingezet is waanzin.

(30.03:) Ara gaat verder met voorlezen uit sprookjesboek van Kevorkian:
Jonge Armeense vrouwen en kinderen zouden ook massaal met honderden tegelijk elkaars handen vasthoudend samen in de rivier zijn gesprongen.


Even nadenken.
Komt zo’n scene geloofwaardig over?
Doe je ook het volgende voorstellen. Voor ze met bijvoorbeeld 10 Armenen elkaar handen vasthouden en rest zich nog bij ze moet voegen zouden de daders het in gaten hebben gehad, en ze hebben tegengehouden.
Zulke logica is ver te zoeken bij deze idioten die zich voor professor uitgeven (Ara leest uit boek van de nonprofessor Kevorkian). Dit bedoel ik met feit en fictie niet uit elkaar kunnen houden.


30:10
Ara gaat verder met dat enkele vrouwen hun verkrachters de rivier in meesleurden.

Zaten de verkrachters op rand van de kloof zodat ze naar beneden meegesleurd konden worden? Of waren het dwergen? 

Sinan zien we diep in gedachten terwijl de Armeen bovenstaande sprookjesverhalen zit op te dissen.
Als Sinan echt een onderzoeksjournalist was geweest, had hij daar Ara ter plekke moeten afslachten, figuurlijk, door zijn logisch denkvermogen op die uit de duim gezogen verhalen van de Armeen los te laten.

30:19
(Ara voorlezend uit sprookjes boek Kevorkian:)
Regelmatig daalden slagers naar de oevers om gewonden die nog in leven waren alsnog af te maken.

Hoe geloofwaardig moeten we dit nu nemen, na alle voorgaande sprookjesverhalen? 

31:16
Sinan halfslachtig polsen naar bronnen over bovenstaande. Gaat het om één bron of meerdere? Ara probeert wat hij voorlas uit het sprookjesboek van zijn mede-Armeen geloofwaardig te doen lijken door te antwoorden met dat het om heel veel getuigen ging.

Ik heb hierboven vanuit logisch redeneren die onzinverhalen van Armenen in twijfel getrokken. Als mijn vermoeden hierna klopt zal dat verder bevestigd worden.

Er zijn drie verzameling documenten waarin we deze 'getuigenissen' tegenkomen. Ik weet bijna zeker dat Kevorkian daaruit geput heeft.
• Het eerste is het Kleurenboek uit 1916 van de Britse Leugenfabriek:
The treatment of Armenians in the Ottoman Empire 1915-16”. (andere titels zijn: Bryce Report of Blue Book)
 
• De tweede is ook een kleurenboek van de Duitsers, in 1919 uitgebracht door de fraudeur Johannes Lepsius:

 • De derde betreft de verslagen van Stalin-processen die politieke erfvijanden van de CUP voerden na WO1:


Samen praten we over honderden “getuigenissen” die misdaden Turken moeten voorstellen. Gezien de herkomst van die getuigenissen zijn ze van geen waarde om er een genocide tegen de Turken te kunnen onderbouwen. Met het Malta-tribunaal lieten de Britse aanklagers ze om die reden ook links liggen*.
* Net als de vervalste Andonian-documenten waarin de Armeense prutsers telegrammen van Talaat Pasja hadden opgesteld die regelrecht uitroeiing Armenen bevelen.
Tegenwoordig is die publicatie algemeen erkend als een vervalsing. Alleen hardcore (pro-)Armenen leuren er nog mee.


No comments: